Werkwijze

Foto's die je raken, jouw verhaal vertellen, dat is mijn missie.

Het is iedere keer weer een uitdaging om de vraag van jou, als opdrachtgever, om te zetten naar een goed (campagne-) beeld waarin alles samenvalt.

Daarin speelt het verplaatsen in- en meedenken met het bedrijf een grote rol. Samen met jou kijk ik graag wat de boodschap of visie is die je wilt communiceren. Voed mij met input en ik ga voor je aan de slag! 

Ben jij bereid te investeren in een mooie, onderscheidende beeldtaal? Dit kan variëren van een campagnebeeld, (online) magazine met eigen verhalen, tot een smoelenboek in een herkenbare huisstijl van je bedrijf?

Ik ben benieuwd..

Zoek je een fotograaf, die:

9

ECHT met jou meedenkt, je ontzorgt en het altijd oplost?

9

Je op je gemak laat voelen voor de camera?

9

Jou begrijpt en je idee vertaald naar een onderscheidende beeldtaal, die jouw ideale klant aantrekt?

9

Innoverend is en altijd met een net-even-andere oplossing komt, waar jij nog niet aan gedacht had?

9

Tot het uiterste gaat voor het beste resultaat?

9

Met humor & plezier haar werk doet?!

Samenwerking

Een goede foto is voor een groot deel écht voorbereiding en teamwork.

Ik vind het belangrijk dat er een goede wissel werking is, zodat we elkaar kunnen aanvullen. Geen enkele opdracht is hetzelfde en juist dát maakt mijn werk als fotograaf zo leuk en inspirerend! Met een goed plan, een goede sfeer en iedereen in zijn kracht krijgen we het beste eindresultaat!

Door mijn hands-on, praktische aanpak loopt alles op rolletjes en heb jij er geen omkijken naar. Met mijn uitgebreide netwerk haal ik, daar waar nodig, er andere creatieve geesten bij.  Ik neem je mee vanaf de aanvraag tot aan het geleverde beeldmateriaal. 

Mijn proces

Hoe verloopt een project?

 • 1

  Intakegesprek

  Waar we samen kijken naar de vraag en of er een klik is. 

 • 2

  Vervolggesprek

  (online/offline) Om de vraagstelling, wensen, behoeftes helder te krijgen en duidelijk te krijgen wat ik hierin voor jullie kan betekenen. 

 • 3

  Offerte

  Ik stem een offerte precies af op de besproken wensen en kan daar later nog aanpassingen op doen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

 • 4

  Research

  Vervolgens ga ik op zoek naar de meest passende beeldoplossing. Mocht een vraag breder zijn, dan heb ik een groot netwerk van creatieve krachtpatsers om mij heen, die ik in schakel. Denk hierbij aan: copywriters, grafisch vormgevers, beeldend kunstenaars, beeldbewerkers, stylistes, visagistes, modellen, locatiescouts, assistenten etc. Voor alles is een oplossing!

 • 5

  Brainstorm

  In een brainstorm bereiden we samen voor en geef ik aan wat jij zelf nog kunt doen, zodat we het maximale halen uit de tijd dat we aan het fotograferen zijn.

 • 6

  Laatste overleg

  Indien nodig volgt nog een laatste overleg waarin we losse eindjes verbinden en laatste zaken bespreken. Indien er een draaiboek is, wordt dit nog eens doorgenomen.

 • 7

  De fotoshoot

  Het moment waar we naartoe gewerkt hebben! Tijdens de shoot, kijk je met me mee naar de beelden, zodat we nog kunnen bijsturen daar waar nodig.

 • 8

  Voorselectie

  Al de volgende dag stuur ik je een eerste voorselectie van de gemaakte beelden. Hier maak jij een keuze uit, bij twijfel kijk ik met je mee.

 • 9

  Bewerken & leveren

  Deze beelden gaan, aangevuld met opmerkingen en wensen naar de beeldbewerker. Daarna worden de beelden geleverd en aan jullie gepresenteerd!

 • 10

  Laatste contact & opslaan

  We hebben altijd nog even contact over het verloop van dit project en eventuele speciale wensen.

  De shoot en de eindresultaten worden gearchiveerd en geback-upt. Hier kun tot drie jaar na dato nog gebruik van maken d.m.v. een nabestelling.

mijn werk

Ik heb mezelf de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in:

Conceptuele Portretten

Een interessanter en fantasierijker beeld neerzetten, zodat jouw klant een tweede maal ook geboeid blijft door je visuele boodschap.

Interieur Fotografie

Zoeken naar de juiste balans waarin compositie, kleur, vorm en licht de perfecte combi vormen voor een mooie serie waarbij jouw interieurproducten prachtig tot uiting komen, met aandacht voor detail.

Creatie

Carte Blanche, vrij spelen, hier komt een stukje dramatisering en enscenering om de hoek kijken, wat soms grenst aan surrealisme.

Corporate Fotografie

Met aandacht een foto maken en opleveren waarin je het bedrijf en/of jezelf echt herkent en trots op zult zijn.

Industriële Fotografie

Passie, ambacht en processen in stoere beelden vangen.

Review

Een serie die goed aansluit binnen onze huisstijl en die we veelvuldig inzetten bij onze uitingen. We gebruiken ze met veel plezier!

Doordat Nicole de tijd neemt om onze wensen goed door te spreken zitten we allemaal op één lijn. Hierdoor is de sfeer tijdens de fotografie ontspannen en kunnen we het maximale uit deze dagen halen. Het is een mooie serie met portretten geworden voor onze beeldbank.

– Lieke Jansen
Driessen Group

Nicole is kundig, flexibel, creatief en denkt op alle mogelijke manieren mee om tot het beste eindresultaat te komen.

We kregen de tip om Nicole te benaderen… en er was meteen een klik!

De samenwerking is prettig en de shoots verlopen altijd soepel en in goed overleg en natuurlijk het belangrijkst, het levert hele mooie beelden op. Deze beelden stellen wij beschikbaar aan onze ondernemers voor hun website, folders etc. Dit wordt zeer gewaardeerd.

– Margot Romeijn
Maxfurn B.V.

De foto’s die dan volgen zijn puur, excellent vol kleur en spontaan.

Nicole heeft prachtige fotoshoots gemaakt op scholen voor Voortgezet Onderwijs. Doordat ze de taal van leerlingen spreekt, hen enthousiasmeert en waardeert, voelen zij zich snel vertrouwd met Nicole en haar camera. Zij laten het werkelijke beeld van de school zien. Samenwerken met Nicole is één groot feest.

– Danielle van Drongelen
Idee VanDaan

Meer informatie?

Als ik ergens aan deelneem, is het met hart en ziel. Omdat ik in mogelijkheden denk, is er altijd wel een oplossing. Hoe kan ik jou helpen? Neem een kijkje op een van de volgende pagina’s.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.