Corporate portretten

De sfeer van jouw bedrijf omgezet in een mooie branding serie

Met aandacht een foto maken en opleveren waarin je het bedrijf en/of jezelf echt herkent en trots op zult zijn.

7
DB+

Portfolio

Ik hou van schoonheid, het creëren en net-even-anders. Iedere klant zijn eigen onderscheidende beeldtaal, daar ga ik voor!

‘Door met jou als opdrachtgever mee te denken komen we samen bij het juiste concept, de juiste aanpak en het beste eindresultaat uit. Ik help je graag met een stappenplan!
Ik ga op zoek naar de verhalen, de boodschap en leg deze in een fotoserie vast.’

– Nicole Minneboo

‘Het maakt niet uit wat de boodschap is die je graag wil vertellen. En er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Denken in oplossingen, dat is mijn specialiteit.’

– Nicole Minneboo

Aanpak

Ik werk met passie om de boodschap van jouw bedrijf uit te lichten en deze om te zetten in een onderscheidende beeldtaal.

Dit kan bijvoorbeeld een fotoserie zijn om het werkplezier van je medewerkers /collega’s te laten zien. Door de sfeer op de werkvloer in beeld te brengen, vertel je ook veel over de (kern)waarden van je bedrijf.

Jouw boodschap of het verhaal van jouw mensen in beeld gebracht. Hoe fijn is het om jullie klanten te kunnen laten zien hoe het er écht aan toe gaat en met welke gedrevenheid en vakkundigheid, jij en je collega’s hun vak uit oefenen.

Werkwijze

In alle sectoren werken mensen met passie en trots.

En precies dat breng ik in beeld, die glimmertjes in hun ogen als ze het over hun werk hebben. In iedere sector is het prachtig om te zien hoe trots men is op het vak dat men uitoefent.

  • Door middel van korte gesprekjes op de set stel ik iedereen op hun gemak, waardoor het niet langer “eng” is om op de foto te gaan.
  • Omdat ik mensen wat vragen stel en bijvoorbeeld iets te doen geef wordt de fotoshoot i.p.v. een traumatische ervaring eentje waarbij ik vaak terug hoor “Was dat nou hetgeen waar ik me zo druk over heb gemaakt?” en “Ik sta er eindelijk een keer op als mezelf”.
  • Doordat ik mezelf verdiep in de sfeer die de foto’s uit moeten stralen weet ik precies welke stijl daarbij aansluit.
Nicole Minneboo Fotografie

Het resultaat is super! De foto’s stralen warmte en een prettige werksfeer uit.

We hebben Nicole gevraagd om sfeerfoto’s te maken van onze medewerkers op kantoor t.b.v. onze socials en andere communicatie uitingen. Ze heeft de echte ‘intoAction sfeer’ mooi kunnen vatten wat zorgt voor herkenbaarheid. Tijdens de shoot had Nicole veel oog voor detail. Ook stelde ze iedereen door haar spontaniteit op hun gemak waardoor het 2 leuke middagen waren. We werken graag nog eens met haar samen.

– Fabiënne Lamers
IntoAction

Al jarenlang werk ik met veel plezier met Nicole. Ze is een bevlogen en gedreven fotograaf die nooit genoegen neemt met ‘even een plaatje schieten’.

Elk beeld moet een ‘wauw-factor’ hebben en zijn voorzien van de ‘Minneboo-signature’. Magazijnmedewerker of boardmember, het maakt niet uit wie voor haar camera staat, Nicole’s interactie met de modellen is erg fijn. Ze stelt met haar positiviteit en enthousiasme mensen snel op hun gemak.

Niet in de eerste plaats door de vele complimenten, die ik van mijn opdrachtgevers heb mogen ontvangen, durf ik haar dan ook van harte aan te bevelen.

– Martin Vroom
Visionart Communicatie

Ik begrijp iets niet..

Veelgestelde vragen

Wat heb jij de shootdag nodig?

Niet veel, ik neem mijn eigen spullen mee en alle overige dingen hebben we vooraf al duidelijk besproken. Maar een cappuccino zou wel lekker zijn 😉 

Hoeveel foto’s heb ik nodig voor mijn website?

Dat is een beetje afhankelijk van wat je doet en hoe je website eruitziet. Ik kijk graag met je mee en weet uit ervaring dat een serie van 8-10 foto’s een goed start punt is.

Hoe vind ik een visagist en stylist die mijn medewerkers in de watten legt?

Ik heb een groot netwerk, dus dat komt helemaal goed. 

Ik vind het zo eng om voor de camera te staan, ga ik dat niet zien?

Voor de shoot dag hebben wij elkaar al even leren kennen en ook tijdens de shoot neem ik alle tijd. Daarnaast kun je tijdens de shoot gewoon met me meekijken en zien hoe je het vindt. Ik hoor zelden dat de angst terug te zien is op de beelden. Juist niet, herkenning en trotsheid op de beelden!

Wat kost een foto?

Ik werk met een tarief voor een halve of hele dag en met een tarief per foto voor de beeldbewerking. Ik stuur je altijd een offerte op maat, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt het als ik later nog na wil bestellen?
Dat kan nog 3 jaar tegen een vooraf afgesproken tarief.

Meer informatie?

Als ik ergens aan deelneem, is het met hart en ziel. Omdat ik in mogelijkheden denk, is er altijd wel een oplossing. Hoe kan ik jou helpen? Neem een kijkje op een van de volgende pagina’s.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.