Conceptuele portretten

Een interessanter en fantasierijker beeld neerzetten..

.. zodat jouw klant een tweede maal ook geboeid blijft door je visuele boodschap, dat is wat ik samen met je ga doen.

7
DB+

Portfolio

Ik hou van schoonheid, het creëren en net-even-anders. Iedere klant zijn eigen onderscheidende beeldtaal, daar ga ik voor!

‘Je hoeft niet voor minder te gaan!  Kwalitatief zijn de beelden zelfs geschikt voor plaatsing op vrachtwagens, dus daag me uit!’

– Nicole Minneboo

Aanpak

Nét even die twist of ‘over the top’ aanpak. Dat getuigt van LEF en dat pikt een potentiële klant ook op.

Samen met jou kijk ik graag hoe we de boodschap op een andere manier kunnen vangen. Hierdoor laat je zien dat je eruit durft te springen en voor de MAX gaat. Geënsceneerde portretten met een vleugje absurdisme en theater. Durf jij het aan om met mij aan de slag te gaan en:
  • Buiten de gebaande paden te kijken;
  • Je nog steeds op je gemak te voelen;
  • Het bedrijf, je medewerkers of jezelf blijft herkennen in de beelden;
  • Terwijl je de randen mee opzoekt, zodat je jouw klanten kunt verrassen met een onderscheidende beeldtaal?

Maatwerk

Bij conceptuele beelden kan je net even een stapje extra zetten qua stijl en uitstraling en de safe zone verlaten.

Deze shoots zijn altijd een feestje om te fotograferen. Vaak in mijn fotostudio in Eindhoven en anders op een geschikte locatie elders, net wat het concept nodig heeft.

Daarnaast steek ik een conceptuele aanpak altijd zo in dat je er langer plezier van hebt en dus ook makkelijker een doorvertaling kunt maken naar eventuele andere toepassingen en voor een evt. vervolg. Dat is het voordeel van maatwerk.

‘Samen werken we het concept uit, waarbij ik me verplaats in jou, jouw visie komt in beeld!’

– Nicole Minneboo

Nicole Minneboo Fotografie

Ik vind het súper om te zien met welke passie Nicole met haar vak bezig is en ook mensen met dezelfde bevlogenheid om zich heen verzameld.

Haar oog voor detail en niet rusten voordat ze tevreden is. Een top team met een prachtige serie die mijn verwachtingen heeft overtroffen!

– Pedro van de Ven Carpet Making

De beelden zaten al in ons hoofd, maar bij sommige kwamen we er zelf niet helemaal uit en daar heeft Nicole dan zelf haar creativiteit op los gelaten.

Nadat wij graag in-house een concept brochure wilde maken voor ons merk Swash® bij Arion, zijn wij op zoek gegaan naar een fotograaf om onze ideeën mooi in beeld te brengen. Deze hebben wij gevonden in Nicole. Ze zorgt voor een hele goede voorbereiding en regelt ook zaken als een quitclaim die wij nodig hadden voor onze modellen. Nu is elke pagina een ‘plaatje’ geworden. Inmiddels is de brochure al 3 jaar oud, maar we gebruiken de foto’s nog dagelijks en zo ook voor onze nieuwe website. Daar hebben we wederom Nicole gevraagd om ook hier de missende beelden te fotograferen. Voor deze shoot hebben wij gebruik gemaakt van de medewerkers van Arion, die unaniem enthousiast waren over de samenwerking met Nicole en zich gelijk op hun gemak voelde voor de camera. Kortom een feest om mee te werken! Ik kan niet wachten op een volgende samenwerking…

– SASKIA BOEKENSTEIN
ARION

Ik begrijp iets niet..

Veelgestelde vragen

Wat als ik zelf niet creatief genoeg ben om een echt leuk concept te bedenken?
Dat hoeft ook niet, dat doen wij dus samen en mijn ervaring leert dat als we aan de slag gaan, het beste plan komt. Desgewenst haal ik er mijn netwerk met creatieve geesten bij.
Hoe krijg ik onze kracht in beeld?
Door samen te brainstormen en aan de slag te gaan en te vertrouwen op mijn ervaring.
Wat als ik geen tijd om zelf veel voorbereidend werkt te doen, maar die beelden wel snel nodig heb voor de nieuwe campagne?
Geen nood, ik trek er desnoods een team mensen bij en wij gaan die deadline halen.
Ik weet niet hoe veel en welke foto’s ik het beste kan kiezen.
Ik help je ook met het maken van een goede keus en de juiste onderbouwing erbij.
Wij zijn geen merk en ik mag geen beelden delen, hoe communiceer ik dan wel wie wij zijn?
Door een concept te bedenken, waarbij we voorbijgaan aan ‘standaard’ beeld en het creatief zo inzetten dat jullie wel beeld hebben om in jullie uitingen te gebruiken. Dat beeld vertelt jullie verhaal.

Meer informatie?

Als ik ergens aan deelneem, is het met hart en ziel. Omdat ik in mogelijkheden denk, is er altijd wel een oplossing. Hoe kan ik jou helpen? Neem een kijkje op een van de volgende pagina’s.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.