Industriële/productieproces fotografie

Passie, ambacht & processen in stoere beelden vangen

7
DB+

Portfolio

Ik hou van schoonheid, het creëren en net-even-anders. Iedere klant zijn eigen onderscheidende beeldtaal, daar ga ik voor!

‘De passie, die bij iemand achter een zaagmachine te zien is, komt overeen met de bevlogenheid waarmee een directeur vertelt over welke stappen er gezet zijn om hier te komen waar hij of zij nu staat. Dat vind ik mooi!’

– Nicole Minneboo

Industriële fotografie

Productieprocessen zijn mijn guilty pleasure!

  • Van de eerste schroef tot de vrachtwagen die van de band rolt.
  • Van de pinda tot de snickers, die de fabriek verlaten.
  • Van het schuimrubber tot aan het matras.
  • Van een schets tot een robot die nanometer nauwkeurige metingen verricht.

You name it!

Nicole Minneboo Fotografie
‘Ik heb inmiddels voldoende ruimtes gezien en gefotografeerd zodat ik op de hoogte ben van de meeste hygiëne- en veiligheidseisen en waar nodig, laat ik me graag bijpraten.’

– Nicole Minneboo

Aanpak

Waar bordjes ‘fotograferen verboden’ staan, begint mijn hart sneller te kloppen.

Neem me mee langs jullie productieproces en ik maak voor jullie een sfeerimpressie die laat zien wie jullie zijn en wat jullie doen:

  • Altijd met het vakmanschap voorop.
  • Waar de passie zichtbaar wordt.
  • Je ook laat zien dat het allemaal in eigen huis gemaakt wordt en niet door een fabriek aan de andere kant van de wereld.
  • Waardoor jullie een sterke branding en huisstijl opzetten en vast weten te houden.
  • Door beeldmateriaal, dat representatief is voor het bedrijf, te delen met je klant behoud je de controle over wat men ziet en wat het geheim van de smid blijft.

She has the ability to look through our eyes and bring across the beauty we see in the technology and the people who create it.

As a high tech company, Nicole has been photographing our technology and our people throughout our growth from start-up to where we are today, working on a world stage. She has played an important part in our story as our partner. Her photographs sparkle and let us connect without words with our customers.

– Theresa Burke
IBS Precision Engineering

Een vakvrouw met een goede balans heeft tussen creativiteit, kwaliteit en pragmatisme.

Nicole heeft fantastisch geholpen Maintenance Heroes een professionele uitstraling te geven. Met deze foto’s heeft ze precies het juiste gevoel en de juiste uitstraling weten vast te leggen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

– Bart Stallen
DGA Maintenance Heroes

Ik begrijp iets niet..

Veelgestelde vragen

Wij mogen onze klanten niet in beeld brengen, hoe laten we toch zien wie we zijn en wat we doen?
Door met elkaar te kijken naar jullie vakmanschap en passie. Ik weet precies hoe we dit in beeld kunnen brengen, zonder dat we jullie klanten noemen.
We willen onze medewerkers een gave foto geven als dank voor hun inzet. Kun jij ons helpen hen in hun kracht te fotograferen?
Absoluut, dat is precies wat ik doe.
Ons productieproces moet deels geheim blijven. Hoe krijgen we dan toch onze beeldtaal helder?
Door een concept te bedenken, waarbij we voorbijgaan aan ‘standaard’ beeld en het creatief zo inzetten dat jullie wel beeld hebben om in jullie uitingen te gebruiken. Dat beeld vertelt jullie verhaal.
Wij maken one-of-a-kind machines, dus als hij weg is hebben we niets meer. Kun jij een concept bedenken wat we los kunnen laten op al deze machines, zodat we hiermee toch ons verhaal kunnen vertellen?
Absoluut! Dit is waar mijn expertise ligt en waar nodig haal ik er gelijkgestemde creatieven uit mijn netwerk bij.

Meer informatie?

Als ik ergens aan deelneem, is het met hart en ziel. Omdat ik in mogelijkheden denk, is er altijd wel een oplossing. Hoe kan ik jou helpen? Neem een kijkje op een van de volgende pagina’s.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.