Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

She has the ability to look through our eyes and bring across the beauty we see in the technology and the people who create it.

As a high tech company, Nicole has been photographing our technology and our people throughout our growth from start-up to where we are today, working on a world stage. She has played an important part in our story as our partner. Her photographs sparkle and let us connect without words with our customers.

– Theresa Burke
IBS Precision Engineering

Niet alleen ‘mooie plaatjes’ schieten, maar meedenken van A tot Z: van een creatief concept tot aan de uitwerking.

Dat is Nicole’s kracht, haar onderscheidend vermogen en maakt ook het samenwerken met haar extra boeiend (en een feestje). Nicole heeft o.a. de fotografie verzorgd voor de Nacht van de Noordkade (2020), waarin we samen een campagnebeeld hebben ontwikkeld. Ook verzorgt ze met regelmaat nieuwe fotografie voor CHV Academy, Circle of Talent en Phoenix Cultuur, die we inzetten voor diverse communicatie-doeleinden. Professioneel, ervaren, kundig en expert in haar vakgebied…met een goede dosis humor, dat is Nicole!​

– Karin van de Kerkhof Phoenix Cultuur

Een serie die goed aansluit binnen onze huisstijl en die we veelvuldig inzetten bij onze uitingen. We gebruiken ze met veel plezier!

Doordat Nicole de tijd neemt om onze wensen goed door te spreken zitten we allemaal op één lijn. Hierdoor is de sfeer tijdens de fotografie ontspannen en kunnen we het maximale uit deze dagen halen. Het is een mooie serie met portretten geworden voor onze beeldbank. 

– Lieke Jansen
Driessen Group

De foto’s die dan volgen zijn puur, excellent vol kleur en spontaan.

Nicole heeft prachtige fotoshoots gemaakt op scholen voor Voortgezet Onderwijs. Doordat ze de taal van leerlingen spreekt, hen enthousiasmeert en waardeert, voelen zij zich snel vertrouwd met Nicole en haar camera. Zij laten het werkelijke beeld van de school zien. Samenwerken met Nicole is één groot feest.

– Danielle van Drongelen
Idee VanDaan

Zij is spontaan, betrokken, vrolijk, servicegericht, flexibel en denkt graag mee in oplossingen.

Minneboo Fotografie ofwel Nicole Minneboo is een zeer kundige fotografe. Ze weet de juiste toon te zetten waardoor er een fijne sfeer ontstaat en hiermee mensen die voor de camera moeten verschijnen op hun gemak stelt. Waardoor zelfs geposeerde foto’s mooi en spontaan tot hun recht komen. Ook als je een korte termijn uitdaging hebt, wordt er alles aan gedaan om deze te laten slagen. Bovendien zijn de communicatielijnen kort en duidelijk wat onze samenwerking erg prettig maakt.

– Saskia van Kasteren,
Gielissen

Nicole is kundig, flexibel, creatief en denkt op alle mogelijke manieren mee om tot het beste eindresultaat te komen.

We kregen de tip om Nicole te benaderen… en er was meteen een klik!

De samenwerking is prettig en de shoots verlopen altijd soepel en in goed overleg en natuurlijk het belangrijkst, het levert hele mooie beelden op. Deze beelden stellen wij beschikbaar aan onze ondernemers voor hun website, folders etc. Dit wordt zeer gewaardeerd.

– Margot Romeijn
Maxfurn B.V.

De beelden zaten al in ons hoofd, maar bij sommige kwamen we er zelf niet helemaal uit en daar heeft Nicole dan zelf haar creativiteit op los gelaten.

Nadat wij graag in-house een concept brochure wilde maken voor ons merk Swash® bij Arion, zijn wij op zoek gegaan naar een fotograaf om onze ideeën mooi in beeld te brengen. Deze hebben wij gevonden in Nicole. Ze zorgt voor een hele goede voorbereiding en regelt ook zaken als een quitclaim die wij nodig hadden voor onze modellen. Nu is elke pagina een ‘plaatje’ geworden. Inmiddels is de brochure al 3 jaar oud, maar we gebruiken de foto’s nog dagelijks en zo ook voor onze nieuwe website. Daar hebben we wederom Nicole gevraagd om ook hier de missende beelden te fotograferen. Voor deze shoot hebben wij gebruik gemaakt van de medewerkers van Arion, die unaniem enthousiast waren over de samenwerking met Nicole en zich gelijk op hun gemak voelde voor de camera. Kortom een feest om mee te werken! Ik kan niet wachten op een volgende samenwerking…

– Saskia Boekestein
Arion

Nele

Nicole Minneboo, je bent een kunstenaar! Je hebt mijn ziel weten te vangen. Het plezier spat van de foto’s af.

Twee jaar! Twee jaar lang zat ik er tegenaan te hikken om mooie foto’s van mezelf te laten maken voor mijn website. Alle excuses waren al voorbijkomen. Is het wel echt nodig? Ik ben zo blij dat ik bij jou heb aangeklopt! Jij bent er uiteindelijk in geslaagd om mij onder mijn steen vandaan te halen. En wat deed je dat op een indrukwekkende manier! Al in de voorbereiding had ik er alle vertrouwen in dat het mooie foto’s zouden worden. Je dacht mee over mijn ideeën, begreep waar ik heen wilde en bracht zelf creatieve ideeën in die ik nooit had kunnen bedenken, maar waar ik uiteindelijk superblij mee ben. 

Je wist me op mijn gemak te stellen, waardoor ik tot op het bot genoten heb van de dag (en dat met een camera op mijn gezicht!). En toen kreeg ik de foto’s te zien… Je wist mijn binnenkant op een stralende manier naar buiten te trekken. Voor mij is dat kunst met een grote K. Het is het best besteedde bedrag dat ik ooit heb uitgegeven! Dank je wel!

– Nele Odeur Scent & Spice

Het resultaat is super! De foto’s stralen warmte en een prettige werksfeer uit.

We hebben Nicole gevraagd om sfeerfoto’s te maken van onze medewerkers op kantoor t.b.v. onze socials en andere communicatie uitingen. Ze heeft de echte ‘intoAction sfeer’ mooi kunnen vatten wat zorgt voor herkenbaarheid. Tijdens de shoot had Nicole veel oog voor detail. Ook stelde ze iedereen door haar spontaniteit op hun gemak waardoor het 2 leuke middagen waren. We werken graag nog eens met haar samen.

– Fabiënne Lamers
IntoAction

Al jarenlang werk ik met veel plezier met Nicole. Ze is een bevlogen en gedreven fotograaf die nooit genoegen neemt met ‘even een plaatje schieten’.

Elk beeld moet een ‘wauw-factor’ hebben en zijn voorzien van de ‘Minneboo-signature’. Magazijnmedewerker of boardmember, het maakt niet uit wie voor haar camera staat, Nicole’s interactie met de modellen is erg fijn. Ze stelt met haar positiviteit en enthousiasme mensen snel op hun gemak.

Niet in de eerste plaats door de vele complimenten, die ik van mijn opdrachtgevers heb mogen ontvangen, durf ik haar dan ook van harte aan te bevelen.

– Martin Vroom
Visionart Communicatie

Meer informatie?

Als ik ergens aan deelneem, is het met hart en ziel. Omdat ik in mogelijkheden denk, is er altijd wel een oplossing. Hoe kan ik jou helpen? Neem een kijkje op een van de volgende pagina’s.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.