Over mij

Als alles samenvalt tot één geheel, ben ik een gelukkig mens.

Ieder mens heeft een verhaal, of dat nou een persoonlijk verhaal is of dat het over je vak gaat, zodra ik in gesprek ben met iemand voel en zie ik diegene ‘aan’ gaan. En dat is voor mij het moment dat ik met mijn fotocamera mijn werk mag doen.

Ik kan mensen beroeren en meenemen in mijn enthousiasme. Ik laat ze door mijn ogen kijken naar hun vraagstukken en geef daar een creatieve invulling aan middels mijn fotografie.

‘Als ik ergens aan deelneem, is het met hart en ziel.’
– Nicole Minneboo
Nicole Minneboo Fotografie

Podcast

Van Artificial intelligence tot Ierland. Van mijn start als fotograaf tot inmiddels 25 jaar ervaring. Van popcornmachine tot nieuwsgierig blijven.

Het komt allemaal aan bod tijdens mijn allereerste deelname aan een podcast. Op uitnodiging van Ingrid Bijlmakers van Gretig coaching mocht ik een deel van mijn verhaal vertellen om jou te inspireren.

Ondertussen probeert Ingrid uit te vinden hoe het brein van een fotograaf werkt… Gaat haar dit lukken? Luister gerust mee als ze mij zo omschrijft:

‘Jij bent voor mij een wandelende popcornmachine, gooi er een kwartje in en je krijgt voor €86,- aan ideeën terug. Een verbinder, die hoog in haar energie zit met oog voor mens en wereld.’

Op de vraag waarvoor mensen bij mij terecht kunnen, kan ik kort zijn: ‘als ik mee mag denken over een beeldoplossing, dan doe ik mee!’

Dank Ingrid voor dit mooie gesprek. Nieuwsgierig zijn en blijven! Weer een ervaring rijker. Luister hieronder  mee!

Nicole is kundig, flexibel, creatief en denkt op alle mogelijke manieren mee om tot het beste eindresultaat te komen.

We kregen de tip om Nicole te benaderen… en er was meteen een klik!

De samenwerking is prettig en de shoots verlopen altijd soepel en in goed overleg en natuurlijk het belangrijkst, het levert hele mooie beelden op. Deze beelden stellen wij beschikbaar aan onze ondernemers voor hun website, folders etc. Dit wordt zeer gewaardeerd.

– Margot Romeijn
Maxfurn B.V.

De foto’s die dan volgen zijn puur, excellent vol kleur en spontaan.

Nicole heeft prachtige fotoshoots gemaakt op scholen voor Voortgezet Onderwijs. Doordat ze de taal van leerlingen spreekt, hen enthousiasmeert en waardeert, voelen zij zich snel vertrouwd met Nicole en haar camera. Zij laten het werkelijke beeld van de school zien. Samenwerken met Nicole is één groot feest.

– Danielle van Drongelen
Idee VanDaan

Mijn verhaal

Dit is Nicole

Klant is koning maar..

Als ik vind dat iets anders beter is zal ik het altijd zeggen. Een rol waarin je groeit. Op mijn 24e voelde dat als arrogant. Nu betekent het dat ik weet wat ik waard ben en dat ik met trots, kracht en zekerheid mijn punt kan maken.

Ik voel me op veel terreinen helemaal thuis

Sterker nog het is precies die afwisseling die maakt dat ik dit vak allang zo boeiend vind. Omdat ik geïnteresseerd ben in de verhalen die men te vertellen heeft, kan ik me daarna ook goed verplaatsen in de opdrachtgever en het waarom van de boodschap welke gecommuniceerd mag gaan worden. 

Die passie

Die bij iemand achter een zaagmachine te zien is, komt overeen met de bevlogenheid. 

Precies dat is wat mij dan weer aan zet. Door contact te maken met de motivatie van de opdrachtgever is het voor mij een feestje om mee te denken en daarna te fotograferen.

‘Door betrokken te zijn creëer ik verbinding tussen de ander en mij. Iedere dag, mét plezier!’
– Nicole Minneboo

Leuke feitjes

Dit is OOK Nicole

Muppet fan

Naast mijn mooie bedrijf waar ik kan zijn wie ik ben, ben ik natuurlijk nog meer, onder andere zwaaaar fan van de muppets & moeder van 2 heerlijke jongens.

Ierland

Als ik echt tot rust wil komen denk ik aan ‘ons’ prachtig kleine huisje in Ierland waar we inmiddels al 3 keer naartoe geweest zijn en voor iemand die het beste gaat op afwisseling, wil dat veel zeggen!

Chinees & Bijen

Ik vind het fantastisch om mijn wereld te vergroten en heb ik bijvoorbeeld 2 jaar Chinees gestudeerd in de avonduren, en zo ben ik nu in mijn vrije tijd imker van twee bijenvolken. Dat betekent heerlijke pure honing in mijn thee het hele jaar door.

Meer informatie?

Denk je nu, ik zou graag eens met Nicole sparren, omdat ik denk dat we een match zijn, voel je welkom ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.