Over mij

Passie, ambacht en processen in stoere beelden vangen

“Ik hou van schoonheid, het creeren en net-even-anders. Iedere klant zijn eigen onderscheidende beeldtaal, daar ga ik voor! “

– Nicole Minneboo

Nicole Minneboo Fotografie

wat kan ik voor jullie doen …

Zoek jij als industrie ook naar jullie onderscheidende beeldtaal?

Naast het hebben van een duidelijk plan voor zichtbaarheid op social media zijn ook het inzetten van de juiste beelden belangrijk.

Beelden waarbij de schoonheid, creatie en net-even-anders zichtbaar is. Iedere bedrijf heeft zijn eigen onderscheidende beeldtaal en het is mijn kracht om deze met jullie te vinden en neer te zetten. Dat klinkt ingewikkelder dan het is, soms weten mensen niet wat ze willen maar wel wat ze niet willen, zelfs dat kan al een perfect startpunt zijn!

De combinatie van dit alles zorgt ervoor dat de beelden die we maken heel duidelijk een eigen verhaal vertellen en niet van ieder bedrijf zouden kunnen zijn. Eigen beelden, een eigen beeldtaal zorgt ervoor dat je opvalt. Professionaliteit, het juiste gevoel en de juiste uitstraling, volledig passend bij jullie.

 

 

 

Neem me mee langs jullie productieprocessen en ik maak een sfeervolle serie van het productieproces, waarmee je aan je (potentiële) klanten kan laten zien waar je voor staat en wat jullie doen.

Hygiene, Veiligheid en Geheimhouding. Ik heb inmiddels voldoende ruimtes gezien en gefotografeerd, zodat ik op de hoogte ben van de meeste voorschriften en waar nodig laat ik me graag bijpraten.

Hoe fijn is het om een beeldbank te hebben waar je dit alles vindt? Voldoende beelden waarmee je minimaal een half jaar vooruit kunt op social media, de website, een beursstand, het jaarverslag, pr-uitingen en drukwerk? Klink goed toch?

Neem contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waar de bordjes staan met ‘verboden te fotograferen’ daar begint mijn interesse!

 

Mijn aanbod…

Is dit iets voor jouw industriële bedrijf?

Zowel de passie van iemand achter de zaagmachine als de bevlogenheid waarmee een directeur vertelt over de volgende stappen in het bedrijf. Het totaal vormt je beeldtaal. Wat maakt je als bedrijf uniek, waarom moeten de klanten bij jullie zijn. En dit vertellen we in beelden die de sfeer van het bedrijf uitstralen. Beelden, die jullie kunnen gebruiken om intern en extern te laten zien wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie voor staan.

Mijn aanbod:

25 op maat beelden; een uiteenlopende serie van de core-business van jouw bedrijf

Intake vooraf; soms heb ik wel lampen nodig en soms niet, zijn de beelden met of zonder personeel. Samen kijken we naar jullie hulpvraag en hoe ik die kan invullen. Deze intake vindt online plaats en duurt 1 uur.

In overleg is dit aanbod uit te breiden naar meer.

Wil je nu als bedrijf nog verder ontzorgd worden, schakel dan de hulp in van Vevice Communicatie. Vera werkt uitsluitend in de (maak)industrie en zij kan jullie beelden koppelen aan een goede strategie en content voor LinkedIn.

‘Ik heb inmiddels voldoende ruimtes gezien en gefotografeerd zodat ik op de hoogte ben van de meeste veiligheidsvoorschriften. En waar nodig, laat ik me graag bijpraten.’

– Nicole Minneboo

Meer informatie?

Denk je nu, ik zou graag eens met Nicole sparren, omdat ik denk dat we een match zijn, voel je welkom ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd. Neem contact op voor toestemming.